Paistetut heinäsirkat

Etusivu Foorumit Hyönteisruokareseptejä ja ohjeita Paistetut heinäsirkat

Tämä aihe sisältää 0 vastaukset, 1 kirjoittaja, ja siihen kirjoitti viimeksi  Juhana 3 vuotta, 1 kuukausi sitten.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
  • Julkaisija
    Viestit
  • #184

    Juhana
    Ylläpitäjä

    100 g eläviä tai pakastettuja heinäsirkkoja
    2 rkl öljyä
    sormisuolaa

    Jos heinäsirkat ovat eläviä, ne tulisi pakastaa ensin etteivät ne ns. hypi silmille. Laita heinäsirkat muovirasiaan ja pakasta kunnes liike loppuu. Sulata sirkkoja hieman ennen paistamista. Paistopistettä ympäröivä taso kannattaa vuorata talouspaperilla sillä öljy saattaa räiskyä. Myös heinäsirkkojen jalkoja voi lennellä ympäriinsä paistettaessa. Paista keskilämmöllä n. 10-15 minuuttia kunnes sirkat ovat paahteisia ja rapsakoita. Nosta leivinpaperin päälle jotta ylimääräinen rasva imeytyy paperiin. Kevyt sormisuola ja sirkat ovat valmiita nautittaviksi.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.