mehiläisiä pannulle

Etusivu Foorumit Yleistä keskustelua hyönteisruoasta mehiläisiä pannulle

Tämä aihe sisältää 0 vastaukset, 1 kirjoittaja, ja siihen kirjoitti viimeksi  Otso Heinsola 1 vuosi, 7 kuukautta sitten.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
  • Julkaisija
    Viestit
  • #539

    Otso Heinsola
    Osallistuja

    Kun kuhnurien, eli urospuolisten mehiläisten kesäinen työ, eli kuningattarien siittäminen ja työmehiläisten viihdyttäminen ”narreina” on päätöksessään, tulee kuhnureista yleensä pesän toimettomia ruokavarkaita.

    Kuhnurintoukat kehittyvät omissa kennoissaan. Kuhnurikakkujen leikkaaminen paitsi vähentää pesissä viihtyvien varroapunkkien määrää, mutta antaa myös uteliaalle kulinaristille hunajaisen makunautinnon.

    Itse olen paistanut kuhnurintoukkia pannulla rosépippurin, korianterin ja suolan kera. Tärkeää on puhdistaa toukat vahasta, jottei vaha ala räiskymään pannulla. Kuhnurien maku on hunajaisen aromikas.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.