Jauhomato-snacks

Merkitty: , ,

Tämä aihe sisältää 0 vastaukset, 1 kirjoittaja, ja siihen kirjoitti viimeksi  RavintoKokki 1 vuosi, 7 kuukautta sitten.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
  • Julkaisija
    Viestit
  • #536

    RavintoKokki
    Valvoja

    Tarvikkeet:

    – Jauhomatoja (niin paljon kuin jaksat syödä)
    – Voita (tai paisto-öljyä, kuten oliivi, rypsi, tai hampunsiemen)
    – Suolaa
    – Muita mausteita maun mukaan

    Kuumenna pannu ja sulata siinä voit (tai kaada siihen öljyä). Lisää sekaan jauhomadot. Kuumenna kunnes madot poksahtelevat ja rupeavat tuoksumaan popkornilta. Lisää mausteita oman maun mukaan. Madot ovat rapeita ja syötäviä suoraan kulhosta. Maku (ja tuoksu) muistuttaa vahvasti popkornia.

    Jauhomadot sopivat täydellisesti esim. elokuvanaposteltavaksi tai juomaillan pikkusuolaiseksi.
    Nautinnollisia makuhetkiä!

    RavintoKokki

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.