Jauhomato-makaronilaatikko

Etusivu Foorumit Hyönteisruokareseptejä ja ohjeita Matoreseptit Jauhomato-makaronilaatikko

Merkitty: 

Tämä aihe sisältää 0 vastaukset, 1 kirjoittaja, ja siihen kirjoitti viimeksi  Juhana 3 vuotta, 1 kuukausi sitten.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
  • Julkaisija
    Viestit
  • #180

    Juhana
    Ylläpitäjä

    1. Keitä 350 grammaa makaronia.

    2. Pyöräytä 400 grammaa jauhomatoja eli jauhopukkikuoriaisen toukkia öljytyllä pannulla. Mausta kevyesti suolalla ja valkosipulilla.

    3. Sekoita litra maitoa ja kolme kananmunaa. Mausta sokerilla ja pippurilla.

    4. Voitele uunivuoka. Kaada vuokaan makaronit, jauhomadot, munamaito ja Koskenlaskija-juustoa.

    5. Kypsennä noin tunti 200-asteisessa uunissa.

    6. Eläviä tai pakastettuja jauhomatoja saa eläintarvikekaupoista. Niillä voi korvata jauhelihan monessa arkiruuassa. Ennen syömistä matoja tulee pitää pari päivää vehnäjauhoissa, jotta ne puhdistavat itsensä. Eläviä jauhomatoja voi syödä vaikka sellaisenaan, mutta itsekseen kuolleet toukat kannattaa heittää pois.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.