Hunajasirkat ja perunamuussi

Etusivu Foorumit Hyönteisruokareseptejä ja ohjeita Sirkkareseptit Hunajasirkat ja perunamuussi

Merkitty: , ,

Tämä aihe sisältää 0 vastaukset, 1 kirjoittaja, ja siihen kirjoitti viimeksi  RavintoKokki 1 vuosi, 6 kuukautta sitten.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
  • Julkaisija
    Viestit
  • #540

    RavintoKokki
    Valvoja

    Tarvikkeet:

    Muussi:
    500g perunoita (mieluiten punaisia)
    0,5l maitoa
    100g voita
    Suolaa maun mukaan

    Hunajasirkat:
    1 kokonainen sipuli
    3 ruokalusikallista hunajaa
    Oliiviöljyä
    100g kotisirkkoja
    Mausteita (suola, pippurisekoitus, valkosipuli, mahdollisesti ’scandinavian forest mix’)

    Kuori ja keitä perunat, ja tee niistä perunamuussi sekoittamalla sinne voit ja suolaa maun mukaan. Muussaa ja lisää pikkuhiljaa maitoa samalla kunnes koostumus on mieluisa.

    Pilko sipulit haluamasi kokoisiksi palasiksi ja ruskista ne öljyssä. Lisää sekaan hunaja ja sirkat, koko ajan paistaen niitä matalalla lämmöllä ettei hunaja karamellisoidu. Lisää mausteita oman maun mukaan. Erityissuosituksena on ’scandinavian forest mix’-maustesekoitus* myllyssä, jota saa useimmista Prismoista.

    *(sisältää mustapippuria, vuorisuolaa, katajanmarjaa, paahdettua valkosipulia, suppilovahveroa, persiljaa, rosmariinia, timjamia, porkkanaa, rosépippuria, korianteria) Sekoituksen voi tehdä vaikka itse kotona tyhjään pippurimyllyyn jos on halua siihen. Se on todella hyvää.

    Nautinnollisia ruokahetkiä!


    RavintoKokki

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.