Hunaja-sinappi-sirkkakastike

Etusivu Foorumit Hyönteisruokareseptejä ja ohjeita Sirkkareseptit Hunaja-sinappi-sirkkakastike

Tämä aihe sisältää 0 vastaukset, 1 kirjoittaja, ja siihen kirjoitti viimeksi  RavintoKokki 1 vuosi, 4 kuukautta sitten.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
  • Julkaisija
    Viestit
  • #544

    RavintoKokki
    Valvoja

    Tarvikkeet:

    Hunajaa
    Sinappia
    100g kotisirkkoja
    Mausteita (suola, pippuri, valkosipulijauhe)
    Hieno vehnäjauho
    100g voita

    Kastikkeen suurustaminen:
    Paista sirkat voissa keskilämmöllä. Lisää sekaan jauhoja, kunnolla sekoittaen kunnes massa on tasaista, ja kaada perään n. pari lasillista vettä. Jatka sekoittamista kunnes kastike alkaa saostumaan ja paksuuntumaan. Laske lämpötilaa ja lisää sekaan mausteet, pari ruokalusikallista hunajaa ja kunnon töräys sinappia (oman maun mukaan tietysti). Jatka kastikkeen lämmittämistä matalalla lämmöllä hitaasti hämmentäen jotta mausteet sekoittuvat ja maku tasaantuu. Voit myös käyttää (hyvin) pienen lorauksen olutta mausteena jos siltä tuntuu.

    Tarjoile keitettyjen perunoiden, muussin, riisin tai pastan kera.

    Nautinnollisia ruokahetkiä!


    RavintoKokki

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.